Convenience og gode tilbud

– samlet på et site

Er du også træt af lange kassekøer, alt for høje priser, dårlige åbningstider og ingen parkeringspladser?

Hos AltDuMangler.dk har vi ingen af delene – vi gør det nemlig sjovt og nemt at handle basisvarer. Og med tusindevis af mærkevarer i sortimentet behøver du kun at handle ét sted – og vi har altid åbent.

”Vi gør det nemt, at få fat i de gode tilbud! ”

Susanne Maretti
Ejer af AltDuMangler.dk

Hvordan kan priserne

være så lave?

null

Vi importerer fra andre EU lande

Størstedelen af vores varer kommer fra andre EU lande og sproget på emballagen kan derfor være andet end dansk/norsk/svensk. Indholdet er dog det samme som når du køber i de danske butikker. Når vi importerer varer fra andre EU lande, kan vi typisk spare mellem 10-20% i forhold til de danske priser.

null

Vores markedsføring holdes på et minimum

Vi har et lille markedsføringsbudget og er derfor afhængige af, at vores kunder anbefaler os til andre. Vi arbejder hovedsageligt med netværk og mund-til-øre markedsføring, og vores kunder kommer fra firmaaftaler der er indgået med virksomheder i hele Danmark.

null

Vi sælger med lav fortjeneste

Vi vil gerne tilbyde vores kunder så lave priser som muligt – og dermed en så høj besparelse som muligt. Vi er nemlig af den overbevisning, at tilfredse kunder der har gjort en god handel kommer igen. Så for at dette kan lade sig gøre, sælger vi ofte vores varer med en meget lav fortjeneste.

Forkæl dine medarbejdere

med en rigtig god firmaaftale

null

Få rabat på alle varer

Få en gratis firmaaftale med os, så giver du dine medarbejdere op til 60% rabat på hele vores sortiment. En gennemsnitlig familie med 2 voksne og 2 børn kan dermed spare tusindvis af kroner om året på deres husholdningsbudget.

null

Få gratis fragt på alle ordrer

Vi sender selvfølgelig jeres varer fragtfrit når I har en firmaaftale! Og varerne leveres samlet til virksomhedens adresse. Ordrerne er opdelt og pakket til hver enkelt medarbejder – så det er lige til at gå til!

Se hvad en 4-personers familie kan spare om året med firmaaftalen

og meget mere – Læs mere om firmaaftalen her

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, så skriv til os på [email protected]